Mercedes Benz Club Nederland partner van Topsport for Life

Logo st Topsport for Life - kopieLogo Mercedes Benz Club Nederland

Eindhoven, 30 mei 2019 – In de afgelopen jaren hebben wij al vaker met gasten van Topsport for Life meegedaan aan mooie ritten van Mercedes Benz Club Nederland (MBCN). Het statutaire doel van MBCN is het in stand houden van in Nederland aanwezige voertuigen van de merken Daimler, Benz en Mercedes-Benz.
De samenwerking tussen ons en de vereniging van liefhebbers van over het algemeen klassieke en youngtimer Mercedessen wordt nu verder uitgebreid. En dit werd 26 mei jl. vastgelegd in een sponsorovereenkomst.

Miel in 't Zand (directeur Topsport for Life) en Rik Eelkman Rooda (voorzitter van MBCN) schudden elkaars hand na het ondertekenen van de overeenkomst.

Miel in ’t Zand (directeur Topsport for Life) en Rik Eelkman Rooda (voorzitter van MBCN) schudden elkaars hand na het ondertekenen van de overeenkomst.

In de overeenkomst wordt afgesproken dat onze stichting met enkele auto’s en een aantal gasten kan deelnemen aan alle door de club georganiseerde toerritten. En aan alle leden van de club zal bij iedere inschrijving voor een toerrit worden gevraagd om een vrijwillige donatie te doen aan Topsport for Life.
Verder krijgen wij gratis advertentieruimte in het clubmagazine ‘De Zilverster’ en wordt er ook redactionele ruimte voor Topsport for Life ingeruimd.

Topsport for Life - Voorkant MBCN clubmagazine De Zilverster

Vanzelfsprekend zullen de stichting en de club ook via eigen websites en social media kanalen publiceren over de samenwerking en de diverse activiteiten die worden georganiseerd.

Miel in ’t Zand, directeur van Topsport for Life: “Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Niet alleen omdat het ons in staat stelt om de auto-, natuur- en cultuurliefhebbers onder onze gasten mee te nemen in de mooie activiteiten van MBCN, maar ook helpt het ons verder bekend te worden onder de ledengroep van die vereniging. De MBCN heeft meer dan 2.000 leden en we hopen ook weer van en via deze leden te kunnen rekenen op nog meer steun voor onze stichting”.

>> lees meer over Mercedes Benz Club Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *