Na 2 x een WINTERCAMP nu ook een SUMMERCAMP!

Topsport for Life - Summercamp Ardennen - 06

Mooi FUNevent programma ‘met voor ieder wat wils’

Eindhoven, 14 april 2015 – Begin 2014 en 2015 zijn we 2 x met een groep zieken naar Portugal geweest. Beide reizen waren in alle opzichten een heel groot succes. De formule om langere tijd met een groep zieken en vrijwilligers op pad te zijn, blijkt heel goed aan te slaan en komt vooral tegemoet aan onze doelstelling, namelijk het krijgen van een betere kwaliteit van leven voor mensen die levensbedreigend ziek zijn.

Daarom zijn we op zoek gegaan naar een goed idee om ook in de warmere maanden van het jaar een reis dichterbij te organiseren, dus een eigen SUMMERCAMP!
Mede op grond van reacties van de Wintercamp-gangers hebben we nu een sportieve/actieve reis georganiseerd naar de Ardennen. Zoals iedereen weet worden daar veel ‘survival’-events georganiseerd. Dat gaan wij dus ook doen en daarom krijgt deze reis de toepasselijke naam ‘SAMEN OVERLEVEN’ mee….

De opzet is weer net als bij het Wintercamp dat ‘alles mag en niets moet’. Het gaat vooral om het met elkaar genieten van de natuur, de activiteiten en de mooie gesprekken die we ongetwijfeld weer zullen hebben. Uiteraard houden we bij de activiteiten zoveel als mogelijk rekening met ieders mogelijkheden. Gezelligheid staat voorop!

Ga naar de betreffende pagina in onze Agenda, lees een en ander eens door en meld je liefst zo gauw mogelijk aan.

Maar ook vestigen we graag de aandacht op alle andere mooie FUNevents die in de komende maanden op stapel staan. Kijk maar eens naar de planning in de Agenda. We hopen vele zieken, naasten en vrijwilligers te mogen begroeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *