Na 6 jaar organiseert Topsport for Life weer een buitenlandse reis naar de zon!

Eindhoven, 26 oktober 2022 – De kogel is definitief door de kerk! Op 16 januari 2023 vertrekken wij met een groep gasten naar de Costa Blanca in Spanje! En dat is bijna 6 jaar ná onze laatste buitenlandse groepreis naar Valle di Ledro in Noord-Italië, welke heeft plaatsgevonden in mei 2017.

Veel van onze gasten hadden al aangegeven dat ze erg graag (weer) een keer in de winter naar de zon zouden willen gaan. De laatste keer dat we zo’n reis hebben georganiseerd was in februari 2016 toen we naar de Costa del Sol zijn gevlogen.

In de afgelopen periode is er gewerkt aan de organisatie van deze nieuwe buitenlandse reis. Zowel aan het vinden van een geschikte locatie voor onze gasten, het samenstellen van een leuk programma en natuurlijk ook aan het werven van voldoende financiële middelen om de reis mogelijk te kunnen maken. Mede dankzij de Vriendenloterij, de Roparun en ook het Dr. C.J. Vaillantfonds is ook dat gelukt!

Het is de bedoeling om weer vaker zonreizen naar Spanje te gaan organiseren en, net zoals we dat nu al jaren doen op een vaste plek op Ameland, willen we ook in Spanje ‘onze eigen vaste plek’ vinden. En we denken die dus gevonden te hebben, maar zullen met deze 1e kleinere groep van 12 personen zowel de accomodatie alsook het programma gaan uitproberen.

Heb je eventueel ook nog interesse om als gast(en) mee te gaan? Dan mag je je nog steeds hiervoor aanmelden, maar je komt dan wel op de reservelijst te staan voor de reis die 16-1 a.s. vertrekt. De mensen op de reservelijst krijgen dan voorrang bij de organisatie van een volgende groepsreis naar Spanje.

>> lees meer en meld je hier aan voor de vakantiereis naar de Costa Blanca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *