Netwerk Brabant partner van Topsport for Life

Topsport for Life - Logo Netwerk Brabant

Tilburg/Eindhoven, 7 februari 2017 – Per vandaag maakt Topsport for Life deel uit van ‘Netwerk Brabant’. Honderden Brabantse ondernemingen zijn aangesloten bij dit netwerk en daarmee is het netwerk voor de stichting een prachtige basis om haar relaties met Brabant te versterken en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan.

topsport-for-life-miel-in-t-zandMiel in ’t Zand, voorzitter van Topsport for Life: “Wij zijn heel erg blij nu onderdeel te zijn van dit netwerk van ambitieuze mensen waarvan er vele ook ‘goed willen doen’ en met ons willen gaan samenwerken om daarmee nog meer te kunnen gaan betekenen voor mensen die NÚ leven met een levensbedreigende ziekte. Dit past ook helemaal in onze doelstelling om met name in Brabant een grotere bekendheid te gaan krijgen, zodat niet alleen meer ondernemers maar ook meer mensen die hulp nodig hebben ons weten te vinden.”

Topsport for Life - Erik van OsErik van Os, directeur van Netwerk Brabant: “Voor ons bestond er geen twijfel dat wij deze unieke stichting de helpende hand willen gaan bieden. Zij doen prachtig werk en vervullen een belangrijke meerwaarde voor onze samenleving. Daarom gaan wij er alles aan doen om Topsport for Life te helpen nog bekender te worden en om in ons netwerk zakelijke partners te vinden die heel goed aansluiten bij de filosofie van de stichting. Ook ben ik onder de indruk van de werkelijk fantastische app ‘Fundrunner’. Deze app verbindt het bedrijfsleven op een hele bijzondere manier met het goede doel en ik ben ervan overtuigd dat veel leden van Netwerk Brabant met deze app gekoppeld willen gaan worden aan Topsport for Life!”  

 

Informatie over Netwerk Brabant

Voor ondernemers die verder willen
Brabantse ondernemers die behoefte hebben aan waardevolle contacten – met elkaar, met overheden, onderwijsinstellingen en grote bedrijven – een platform bieden om hun netwerk uit te breiden, daar spant Netwerk Brabant zich voor in.

Huidige en toekomstige generaties ondernemers verbinden, inspireren, ondersteunen en vooruithelpen – is onze missie.

Lees verder

 

Topsport for Life - Netwerk Brabant - 02

 

Topsport for Life - Netwerk Brabant - 01

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *