Nieuwe gezichten in ons Coördinatorenteam

Topsport for Life Coördinatorenteam - 03

Coördinatorenteam Topsport for Life. V.l.n.r. Nita van Vliet (Gasten), Gera Soederhuizen (Vrijwilligers), Wendy Schapers (Events), Miel in ’t Zand (Fondsenwerving), Marga van Dijck (P.R.& Communicatie), Jeffrey de Zeeuw (Social media)

 

Eindhoven, 3 maart 2016 – Gisteravond hebben we in ons Coördinatorenoverleg 2 nieuwe gezichten welkom geheten. Gera Soederhuizen is gestart als Vrijwilligerscoördinator en Marga van Dijck zal de P.R. van de stichting gaan coördineren.

Topsport for Life - Gera SoederhuizenGera heeft een professionele carrière achter de rug o.a. bij Rabobank Nederland en Rabobank Eindhoven en heeft daarbij ook veel ervaring opgedaan in het personeelswerk. Sinds een flink aantal jaren is Gera ook actief in het vrijwilligerswerk. De combinatie van zorg voor volwassen zieke mensen en de sportieve/actieve achtergrond van Topsport for Life trekken haar erg aan en hebben haar doen besluiten zich vanaf nu te verbinden aan de stichting. Zij zal komende tijd aan de slag gaan met het ontwikkelen van een nieuw en passend vrijwilligersbeleid en zal zich daarnaast ook gaan bezig houden met het werven van nieuwe vrijwilligers en het beheren van ons vrijwiligersbestand.

 

Topsport for Life - Marga van DijckMarga is professioneel werkzaam als senior trainer/adviseur voor thema’s als assertiviteit, communicatie en leiderschap. In haar vrije tijd is Marga ook als vrijwilliger altijd actief geweest, o.a. in een hospice, een buurtvereniging en als redacteur bij een watersportvereniging. Via haar vriendin Gera is zij geattendeerd op Topsport for Life en wil zij zich komende tijd voor de stichting vooral gaan bezig houden met alle voorkomende P.R.-werkzaamheden.

 

Gera en Marga wonen allebei in Eindhoven en zullen dan ook veel in ons ‘SX’-kantoor aanwezig kunnen zijn.
Wij zijn erg blij met deze versterking van ons team door 2 ervaren professionals en we wensen Gera en Marga heel veel plezier met hun nieuwe ‘uitdagingen’!

 

One thought on “Nieuwe gezichten in ons Coördinatorenteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *