Nigel Melker nieuwe ambassadeur Topsport for Life

Even voorstellen: Nigel Melker

 

1476156_599523910094812_297311203_nNigel Melker, 23 jaar, vorig seizoen nog uitkomend in de Renault World Series (voorportaal van de Formule 1), heeft zich verbonden als ambassadeur aan stichting Topsport for Life.

Hij heeft zich daarbij laten inspireren door het werk dat deze stichting doet voor mensen die als topsporter strijden tegen een levensbedreigende ziekte. Nigel: “door ambassadeur te worden van Topsport for Life kan ik meehelpen om het leven voor deze mensen beter en aangenamer te maken. Als coureur in de top van de autosport kan ik bijvoorbeeld meehelpen bij de organisatie van een mooie dag voor zieken bij een van de wedstrijden. Op deze manier kan ik ook iets terug doen voor mensen die fan zijn van onze sport. Immers, zonder fans kunnen wij onze sport ook niet bedrijven!” Ook zal Nigel zoveel als mogelijk als buddy voor zieken van Topsport for Life beschikbaar zijn.

Topsport for Life is heel erg blij met deze nieuwe ambassadeur. Miel in ’t Zand, voorzitter van de stichting: “Met deze jonge ambassadeur in onze gelederen krijgen wij nog meer toegang tot de autosport en kunnen zo mooie dagen gaan organiseren met zieken die in deze sport zijn geïnteresseerd. Zo zijn wij in staat dat deze mensen eens even vergeten hoe ziek ze zijn en van dichtbij vooral kunnen genieten van ‘brandend rubber!’  

936566_599524873428049_1943964442_n

Nigel tijdens zijn race in Monaco, 2013

Nigel Melker hoopt ook in het seizoen 2014 weer in de World Series uit te komen en te gaan strijden voor het kampioenschap. Begin februari heeft hij hiervoor een zeer succesvolle test gereden in Frankrijk. Zijn doel is uiteindelijk een stoeltje te bemachtigen in de hoogste klasse van de autosport: de Formule 1!

Bezoek vooral ook eens de ‘snelle’ website van Nigel: www.nigelmelker.com

Nigel Melker press

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *