Op 3-11 kickboksen tegen kanker!

Topsport for Life heeft van de opbrengst van de Teun van Vliet Classic 2012 een bedrag gedoneerd van €10.000 aan de actie van Angelique Mulder ten behoeve van het MC Erasmus Vriendenfonds. Dit geld wordt gebruikt voor baanbrekend hersentumoronderzoek van het Erasmus Medisch Centrum.

Angelique, zelf uitbehandelde hersentumorpatiënte, was ook bij de Teun van Vliet Classic om samen met de vrienden van haar stichting Angel’s Hope mee te helpen aan onze actie. Het is haar droom om totaal  €50.000 bij elkaar te krijgen voor het hersentumoronderzoek. De teller staat nu op ongeveer de helft van dat bedrag.

Angelique hoopt dat op zaterdag 3 november een belangrijke stap wordt gezet in het bereiken van het streefbedrag. Die dag vindt namelijk voor de zesde keer het kickboksgala No Guts No Glory plaats in Hellevoetsluis. Bijzonder is deze keer dat de opbrengst van het gala, dat voor deze gelegenheid wordt omgedoopt tot ‘Vechten tegen Kanker’, zal worden geschonken aan de actie ‘Angel’s Hope’ van Angelique ten behoeve van het hersentumoronderzoek aan het Erasmus Medisch Centrum.

Topsport for Life steunt alle acties van Angelique van harte en vestigt daarom graag de aandacht op dit evenement. Daarom roepen wij iedereen op om deze actie voor Angel’s Hope te steunen. Dat kan door het kickboksgala te bezoeken en daar een bijdrage te doen in de collectebus. Indien u niet kunt wachten tot 3 november of er om andere reden niet bij kunt zijn, zijn alle donaties van harte welkom op giro 2995 o.v.v. Stichting Angels Hope.

Alle informatie over No Guts No Glory 6 en Stichting Angels Hope is terug te vinden op www.ng-ng.nl en www.angelshope.nl .

Dus wellicht tot ziens op zaterdag 3 november in sporthal de Fazant te Hellevoetsluis voor een mooi topsport-evenement voor het goede doel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *