Op 9 maart Try-out racedag Zandvoort

Derk Westenberg tijdens de Schoonmoederdag 2013

Derk Westenberg tijdens de Schoonmoederdag 2013

 

Eindhoven, 14 februari 2019 – In het verleden zijn wij een aantal keren in november te gast geweest bij de ‘Schoonmoederdag’ op Circuit Zandvoort. Onze gasten konden dan meerijden in een raceauto tijdens deze sponsordag van de raceteams die op Zandvoort hun sport beoefenen. Helaas is dit evenement opgehouden te bestaan. Daarom en omdat wij hier veel vragen over krijgen van onze gasten zijn wij nu gestart met de voorbereidingen om een eigen Topsport for Life racedag op het circuit van de grond te krijgen!

Racen op Zandvoort 4 - FUNevents

In het kader van die voorbereiding gaan we in samenwerking met Race-Sensation en Rensportschool Zandvoort op zaterdag 9 maart a.s. een promotievideo maken waarbij wij 1 (of enkele) van onze gasten al een middag kunnen laten genieten van het racen. Wil jij die rol spelen? Meld je dan z.s.m. hiervoor aan door te mailen naar info@topsportforlife.nl.
Enige voorwaarde is dat je nog over voldoende spierkracht beschikt om zelfstandig in een raceauto plaats te nemen en mee te rijden.

Uit de binnengekomen aanmeldingen zullen wij dan 1 of enkele gasten uitnodigen. Uiteraard zijn evt. gezinsleden dan ook van harte welkom!

 

 Marleen Wuyts (links) genoot ook bij de Schoonmoederdag!

Marleen Wuyts (links) genoot ook bij de Schoonmoederdag!

 

RS Logo Wit 1

Rensportschool Zandvoort - logo

2 thoughts on “Op 9 maart Try-out racedag Zandvoort

  1. Hee Miel
    ik had al een e-mailtje gestuurd met de nodige interesse dus als het kan
    heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag erbij zijn is ook van 2010 geloof ik en wat sta ik nog mooi op de foto hierboven.
    Groeten marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *