OPROEP aan onze gasten: wil jij deelnemen aan een nieuw TV-programma?

Topsport for Life - Logo Vorst Media

 

 

Topsport for Life - Peter van der Vorst

TV-presentator en programmamaker Peter van der Vorst

Laatste nieuws d.d. 21-11-2016: Vorst Media heeft ons laten weten dat het programma vooralsnog geen doorgang zal vinden. Het heeft nu dus geen zin meer om je nog aan te melden. Mocht de beslissing worden terug gedraaid dan zullen wij uiteraard meteen hierover berichten op deze site en social media.


Abcoude / Eindhoven, 27 juli 2016 – Het TV-productiebedrijf van Peter van der Vorst, Vorst Media, werkt op dit moment aan een nieuw televisieprogramma waarin zij ongeneeslijk zieke mensen willen helpen bij het uitvoeren van hun wensen. Geen laatste wensen voor zichzelf maar voor hun naasten.

 

De wens kan van alles zijn, denk aan een opknapbeurt voor het huis, het halen van je rijbewijs of de hereniging met een dierbare. Het belangrijkste is dat het de aangever rust geeft en dat de personen voor wie de wens is, er beter en rustiger door achterblijven. De hoofdpersonen kunnen met hun wensen hun geliefden verder helpen in het leven, bedanken of een droom waarmaken. Het uitvoeren van de wens zal een verrassing voor de geliefden zijn.

Deelname aan dit programma levert natuurlijk ook een prachtig herinneringsdocument op en je inspireert ook lotgenoten hiermee.

 

Wil jij je opgeven voor dit programma? Vul dan onderstaand formulier in (let op: je aanmelding wordt behandeld als blijk van interesse en is nog geen beslissing over feitelijke deelname).
Omdat de te vervullen wens een verrassing moet zijn, vragen we jou om je aanmelding dus ook ‘vertrouwelijk’ te doen.
Wil je eerst nog meer informatie, dan kun je mailen naar miel@topsportforlife.nl of ons bellen, 088-2468180.

Geen velden gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *