Patrick van Zon plotseling overleden

 

Patrick van Zon
Bergen op Zoom/Eindhoven, 17 februari 2015 – Ons bereikte vandaag het enorm droevige bericht dat Patrick van Zon, initiatiefnemer en voorzitter van ” Heroes for Heroes”, gisteren geheel onverwacht aan de gevolgen van een hartstilstand thuis is overleden. Hij werd slechts 43 jaar.
In januari jl. heeft Heroes for Heroes nog een prachtige dag voor 4 goede doelen, waaronder Topsport for Life, georganiseerd met een fantastische opbrengst van €14.000.. Wij gaan hem enorm missen en leven mee met zijn vrouw Sylvia, hun 2 kinderen, familie en vrienden. Allemaal heel veel sterkte.

De uitvaart van Patrick van Zon zal plaatsvinden op maandag 23 februari om 11:00 uur in het crematorium te Bergen op Zoom. De wens van Sylvia is geen overdaad aan bloemen maar een donatie aan stichting Heroes for Heroes.

Rouwkaart Patrick van Zon

 

 

5 thoughts on “Patrick van Zon plotseling overleden

 1. Beste familie,

  Bij deze wil ik jullie condoleren met het verlies van Patrick
  Heel veel,sterkte de komende tijd.

  Peet mijn man had ALS en werd uitgenodigd door top sport life mee te gaan naar portugal,maar peet durfde het toen niet aan.Maar mede door die vraag en door Tour du ALS weet ik hoe belangrijk werk ze deden.

  Dus bij deze was Patrick zelf ook een held!

  Veel liefs Marian Veenstra xx

 2. Enorm triest.
  Ik kende Patrick maar zijdelings, maar wel al 20 jaar.
  Met een enorme drive had hij na vele jaren zijn plek gevondenen en wilde deze uitbouwen. Een uitdaging, niet makkelijk maar wel de moeite waarde.Hij was op weg.Jammer dat hij dit niet heeft kunnen afmaken.
  Dit zal vooral voor zijn familie een enorm harde klap zijn, waar ik hen alle sterkte mee wens, om dit persoonlijk verlies te overwinnen en het leven verder op te pakken.

 3. Beste Familie.

  Ik wil u condoleren bij dit verlies. Ik kende Patrick door Heroes for Heroes, waar ik als fotograaf het evenement fotografeerde voor Topsport for Life, maar ook voor Heroes for Heroes. Door hem uitgenodigd voor de tweede maal om dit te doen.
  Heroes for Heroes was voor hem een geweldige uitdaging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *