Shimano Benelux ondersteunt Topsport for Life

Logo Shimano

Shimano Benelux

 

PERSBERICHT SHIMANO


Nunspeet, 6-7-2016

Topsport for Life stelt zich tot doel om volwassen mensen die levensbedreigend ziek zijn (bijvoorbeeld met kanker of ALS) een in alle opzichten ‘beter’ leven te geven. Dat doet deze stichting door het organiseren van onvergetelijke dagen en het coachen van de zieke en de naasten, wanneer nodig ‘tot en met het laatste fluitsignaal’.

Onder de activiteiten die Topsport for Life organiseert valt ook een aantal fietstochten. Tijdens de Bollenstreek Classic van 5 juni jongstleden werd het Topsport for Life team voorzien van nieuwe Shimano schoenen en brillen en Giro helmen. Daardoor zijn alle fietsers van het team voorzien van topspullen, nadat al eerder de stichting werd ondersteund met KOGA racefietsen afgemonteerd met onderdelen en accessoires uit het Shimano Benelux assortiment.

Mike Smink (Shimano Benelux): “Het is enorm dankbaar te kunnen bijdragen aan een beter leven voor mensen die levensbedreigend ziek zijn. Topsport for Life richt zich vooral op activiteiten die deze mensen nog wél kunnen doen in plaats van zich te richten op de activiteiten die niet meer mogelijk zijn. Daarom hebben wij deze stichting in ons hart gesloten.”

Topsport for Life - DaphnevanLeuken-TFL-36 - Bollenstreek Classic 2016


Voor meer informatie over Topsport for Life: www.topsportforlife.nl
Het assortiment van Shimano Benelux is te vinden op www.bikegear.cc

Voor meer informatie, neem contact op met Erik Stokker, SHIMANO Benelux BV Tel.: +31 (0)341 272 269, Mobiel: +31 (0)6 102 81 722, E-mail: est@shimano-eu.com, www.shimano-benelux.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *