Sportmarketeer Bob van Oosterhout nu ook ambassadeur van Topsport for Life

Topsport for Life - Bob van Oosterhout small

 

Eindhoven, 18 februari 2020 – Stichting Topsport for Life mag de oprichter van het grootste sportmarketingbureau van Nederland, Bob van Oosterhout, van het in Eindhoven gevestigde bureau Triple Double, vanaf nu één van haar ambassadeurs noemen!” En daar is de stichting heel erg blij mee!

Bob van Oosterhout zegt het volgende over zijn ambassadeurschap: “’De wereld wordt overspoeld met goede doelen. Organisaties met rekeningnummers. Begrijp me goed: ik juich elk initiatief enorm toe! Maar zelden heeft een doel me echter zó geraakt als het werk van Topsport for Life. Middels intense activiteiten het verschil maken in het leven van zieke mensen met een beperkte horizon.. Op die wijze in korte tijd een hechte band en blijvende herinneringen opbouwen met elkaar; hoe mooi is dat? Kleinschalig, maar o zo impactvol. Opdat Miel & zijn vele teamgenoten dit nog maar jaren mogen blijven doen, ben ik er trots op ambassadeur te mogen zijn van deze waardevolle stichting!”

TD Logo - Zwart

 

Naast Bob van Oosterhout zijn onder andere ook al sportcoryfeeën Hans van Breukelen, Joop Alberda en Robert van der Horst ambassadeur van de stichting. Ook sportbestuurder en politicus Joop Atsma maakt deel uit van het team ambassadeurs, evenals paratriatlete Saskia van den Ouden en ex-voetballer Marco de Grip.
Ook het ambassadeurschap van Ronnie Möller is heel bijzonder. Ronnie leeft namelijk al 8 jaar met de genadeloze ziekte ALS en is dus ook één van de gasten voor wie de stichting zich inzet.

Miel in ’t Zand, initiatiefnemer en directeur van Topsport for Life: “Wij zijn heel erg blij dat Bob nu ook ambassadeur is geworden van de stichting. Met zijn bedrijf Triple Double doet hij belangrijk werk op het speelveld waar topsport en ondernemen elkaar omhelzen. En dat kan voor onze stichting ook weer belangrijke kansen bieden om mensen die nú leven met bijvoorbeeld ALS of kanker een betere kwaliteit van leven te bieden.”

>> ambassadeur Bob van Oosterhout

>> al onze ambassadeurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *