‘De Station tot Station Loop’ doneert €1.500!

Chequeoverhandiging door De Station tot Station Loop. V.l.n.r. Henk Borgmeijer, Bernhard Kootstra (voorzitter st. Stationloop), Bea Kamp, Jurrie Kamp, Jacqueline Rustidge en Miel in ’t Zand.

 

Eindhoven/Dalfsen, 27 januari 2017 – Vandaag werden wij verrast met een hele mooie cheque van maar liefst €1.500 door de organisatie van ‘De Station tot Station Loop’ (een hardloopwedstrijd van de treinstations van Ommen naar Dalfsen over een afstand van 10 Engelse mijlen) welke het afgelopen jaar zijn 9e editie beleefde!

Per deelnemer wordt er steevast €1 geschonken aan 1 of meerdere goede doelen en nu werd, bij de start van de aanloop naar de 10e editie, Topsport for Life verrast met een prachtige donatie!
Bea en Jurrie Kamp, zus en schoonbroer van de in 2015 aan ALS overleden Derk Westenberg, hadden de organisatie getipt dat een donatie aan Topsport for Life heel erg welkom zou zijn en bovenal erg goed terecht zou komen!

In aanwezigheid van het bestuur van de stichting Station tot Station Loop, initiatiefnemer en speaker Henk Borgmeijer en Bea en Jurrie ontving onze voorzitter Miel in ’t Zand uit handen van de winnares van de 9e editie, Jacqueline Rustidge, de cheque van €1.500. Ook waren er enkele vertegenwoordigers van de pers aanwezig.
De overhandiging vond (uiteraard) plaats op het spoor bij het oude mooie station van Dalfsen.

Wil jij op 31 mei a.s. misschien ook meedoen aan de jubileumeditie van de Station tot Station Loop?
Schrijf je dan hier in

 

De inschrijving start op 1 februari om exact 18.00 uur. Wees er op tijd bij want er kunnen maximaal 1.500 lopers meedoen en de ervaring leert dat de inschrijving voor dit unieke hardloopevenement heel snel vol zit.

 

Topsport for Life - Oude station Dalfsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *