Stem ook op onze ambassadeur Saskia van den Ouden!

 

 

Flyer Vrouwen van Nu

 

Eindhoven, 4 maart 2019 – Op 8 maart 2019 organiseert Vrouwen van Nu het jaarlijkse Vrouwenweekevent. Tijdens het event wordt ook de Vrouwen van Nu Verschilmaker Award uitgereikt.

Vorig jaar werd Nora El Abdouni verkozen tot Vrouwen van Nu Verschilmaker 2018. Ook dit jaar zijn er verschilmakers genomineerd voor de Vrouwen van Nu Verschilmaker Award. Eén van de 4 kandidaten voor de Award is dit jaar onze eigen ambassadeur en paratriathlete Saskia van den Ouden.

Saskia zet zich, ondanks haar eigen beperkingen als gevolg van een ongeneeslijke goedaardige tumor, sinds 2017 in voor de gasten van Topsport for Life. Laten we haar nu helpen door ervoor te zorgen dat zij wordt gekozen tot ‘Verschilmaker 2019’ van Vrouwen van Nu! Dat kan heel eenvoudig door de link hieronder te volgen en op haar te stemmen.

Let op, er kan per IP-adres slechts één maal worden gestemd. Heb je dus meer gsm’s op kantoor of thuis waar je mee wilt stemmen, schakel dan even je Wifi hiervoor uit en stem via je telefoonabonnement.

 

>> Stem hier op Saskia als dé Verschilmaker 2019!

 

Genomineerde saskia

De door Vrouwen van Nu genomineerde verschilmakers hebben allemaal een link met het Vrouwen van Nu jaarthema Volg je droom. Jouw tijd is nu!. Stem dus alsjeblieft op onze favoriete Verschilmaker: ‘onze eigen’ Saskia van den Ouden!

DANKJEWEL!

 

Topsport for Life - Paratriatleet Saskia van den Ouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *