Stichting Communicatie nu Partner van Topsport for Life

Marco ten Berge (links), directeur van St. Communicatie en Miel in 't Zand, directeur van st. Topsport for Life, schudden elkaar de hand op de nieuwe samenwerking.

Marco ten Berge (links), directeur van St. Communicatie en Miel in ’t Zand, directeur van st. Topsport for Life, schudden elkaar de hand op de nieuwe samenwerking.

 


Breda/Eindhoven, 9 oktober 2019 – De in Breda gevestigde stichting Communicatie heeft besloten zich voor minimaal 2 jaar aan te sluiten als zakelijk partner bij stichting Topsport for Life.
Behalve financiële ondersteuning aan Topsport for Life zal stichting Communicatie juist ook door middel van communicatie binnen haar zakelijk netwerk gaan bijdragen aan een grotere bekendheid van Topsport for Life.

Stichting Communicatie ondersteunt sinds 1974 organisaties bij het optimaliseren van de effectiviteit van medewerkers. Het doel is het participeren in het bereiken van de doelstelling van haar opdrachtgevers. Dit doen zij met behulp van een multidisciplinair team. Een aantal zelf ontwikkelde methoden, gesprekstechnieken en producten vormen hierbij de basis.

Marco ten Berge, directeur van st. Communicatie: “Wij zijn onder de indruk van het bijzondere werk van Topsport for Life en willen dit graag met geld en het inzetten van ons netwerk ondersteunen. Het is prachtig hoe de vrijwilligers van Topsport for Life er alles aan doen om mensen die getroffen zijn door een zeer ernstige ziekte, zoals ALS, nog een betere kwaliteit van leven te geven. Dat werk verdient veel meer steun en bekendheid en daarom willen wij hier graag ons steentje aan bijdragen”.
Miel in ’t Zand, directeur van Topsport for Life: “We merken dat er in deze verhardende maatschappij bij mensen die door ziekte worden getroffen steeds meer behoefte is aan zorg die de grenzen van de reguliere zorg overschrijdt en aan een nieuw sociaal netwerk. Wij doen er alles aan om deze mensen daarbij te helpen, maar dat kan alleen maar met hulp van anderen. Daarom zijn wij ontzettend blij met de hulp die nu door stichting Communicatie wordt aangeboden. Zo kunnen we samen een klein beetje het verschil maken voor mensen die er niet om hebben gevraagd bijvoorbeeld kanker of ALS te krijgen”.

Klik op het logo hieronder voor meer informatie over stichting Communicatie en/of bekijk de video.

Logo st. Communicatie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *