Stichting Roparun helpt ons met ons Wintercamp!

Logo_Roparun_Label zonder toevoeging copy 495 x 573
Eindhoven, 26 januari 2016 – Wij krijgen van stichting Roparun het geweldige bedrag van €9.000 als bijdrage voor ons Wintercamp naar Spanje! Met deze bijdrage zijn we in staat om onze gasten een fantastische week in de zon aan te bieden waardoor zij de ziekte even kunnen vergeten en we samen gaan genieten. Enorm veel dank aan Roparun en dus vooral ook aan alle mensen die dit met hun deelname aan de Roparun voor ons mogelijk hebben gemaakt!

 

Michael Beenhakker, directeur van stichting Roparun: “We zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan het belangrijke werk van Topsport for Life. We kunnen mensen niet beter maken, maar we kunnen wel proberen er voor te zorgen dat ze zich wat beter voelen. Daarom steunen wij van harte dit mooie project van Topsport for Life”.

Roparun heeft sinds 1 augustus vorig jaar €2.500.000 geschonken aan 90 doelen.

Dit jaar start de 25ste editie van de Roparun, een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Ruim 8.000 lopers, fietsers, chauffeurs en verzorgers zamelen met deze sportieve prestatie geld in voor mensen met kanker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *