SX-Eindhoven verrast ons met een prachtig Kerstcadeau!

 

Topsport for Life - Kerstlunch SX 2019


Eindhoven, 16 december 2019 –
Vandaag organiseerde ‘SX-Eindhoven‘ in Grand Café De Stip de Kerstlunch voor alle collega bedrijven die in ons bijzondere pand zijn gevestigd. Bob van Oosterhout, initiatiefnemer van ‘SX’ én founder van sportmarketingbureau Triple Double, hield een korte Kersttoespraak waarin hij vooruit keek op het bijzondere aanstaande sportjaar 2020 en alle collega’s die in SX werken en actief zijn in de sportindustrie, gezellige feestdagen en een succesvol nieuw jaar wenste.
Daarnaast sprak Bob zich als volgt uit over Topsport for Life:

“Zonder iemand of een andere SX-organisatie tekort te willen doen, wil ik vandaag toch één SX-organisatie speciaal noemen en dat is stichting Topsport for Life. Deze stichting zet zich onder leiding van Miel in ’t Zand met allemaal vrijwilligers door heel Nederland met hart en ziel in voor mensen die leven met een zeer ernstige ziekte, zoals ALS of kanker. Dankzij de inzet van Topsport for Life kunnen deze mensen toch af en toe weer de zorgen vergeten en steunen op het warme, luisterende oor van de vrijwilligers van de stichting. Om dit bijzondere werk van Topsport for Life te ondersteunen doneert ‘SX’ heel graag €2.500 aan Topsport for Life, ook omdat wij weten dat het geld door hun heel erg goed zal worden besteed.”

Miel in ’t Zand: “Wij zijn uiteraard heel erg blij met deze onverwachte verrassing van onze collega’s in SX! Alle mensen van de collega-bedrijven hier zijn natuurlijk allemaal heel erg druk met de eigen ‘dagelijkse (sport-)business’. Deze hartverwarmende geste aan Topsport for Life toont aan dat er desalniettemin oog is voor ons bijzondere werk voor mensen die op een andere manier elke dag bezig zijn met topsport, namelijk het leven met een in veel gevallen genadeloze ziekte. Dankjewel collega’s!”   

Bob van Oosterhout, links op de foto, met Miel in 't Zand.

Bob van Oosterhout, links op de foto, met Miel in ’t Zand.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *