Team Topsport for Life aan de start van de ludieke ‘Tour der Ongeschoren Benen Classic’!

Logo Tour der ongeschoren benen classsic

 

Eindhoven, 28 augustus 2018 – A.s. zondag 2-9 doen wij met enkele gasten en vrijwilligers mee aan de unieke ‘TOUR DER ONGESCHOREN BENEN CLASSIC’!
En natuurlijk rijdt ook de in ons bezit zijnde historische ploegleidersauto van Peter Post weer mee! We starten in het Brabantse Lierop en finishen na ca. 110km boven op de Cauberg in Valkenburg.

 

1988 Panasonicploeg - voorkant informatieboekje - kopie

Ook dit jaar komt een indrukwekkend deelnemersveld aan het vertrek van deze toertocht met diverse bekende artiesten en oud-beroepswielrenners.

Om 10.00 uur worden de renners gepresenteerd op sportpark De Renkant door de bekende wielerspeaker Cees Maas. Daarna fietsen de deelnemers een ludieke toertocht over een afstand van 110 kilometer, met de finish gelegen op de Cauberg in Valkenburg.

Op de deelnemerslijst staan onder andere Guus Meeuwis, René Froger, Johannes Sigmund (zanger van Blaudzun), Rob Scheepers, Guido Weijers,  Leo Alkemade en leden van Pater Moeskroen.

Bekende oud-wielrenners, die deelnemen aan de toertocht, zijn Leontien van Moorsel, Peter Winnen, Eddy Bouwmans, Jacques Hanegraaf, Piet van Katwijk, Jan van Katwijk, Fons van Katwijk, Jan Krekels, de vooral in Someren bekende Ben Koken (lid Team Topsport for Life), Toine Poels, Gert Jakobs, Franky De Gendt, Servais Knaven, Erik Breukink en vele anderen.

De volgerskaravaan bestaat uit ploegleiderswagens van onder meer Ti-Raleigh, Panasonic (Topsport for Life), Shimano, Sauna Diana, Mars-Flandria, LottoNL-Jumbo en Team Sky en tien motoren.

Burgemeester Dilia Blok geeft om 11.00 uur het startschot op sportpark De Renkant. De toerrijders rijden eerst een ronde door Lierop voordat ze, na een tussenstop in Susteren, naar Valkenburg fietsen.

 

Kortom, een zeer gemixt en ludiek deelnemersveld! Het belooft dus weer een onvergetelijke sportieve en gezellige dag te worden! Voor ons mogelijk gemaakt dankzij de mooie samenwerking met

BURO-Van-Horik-logo-16

 

Buro Van Horik is al meer dan 11 jaar tourmanager voor Guus Meeuwis en heeft ook gewerkt voor onder andere Rowwen Heze, Di-rect, Miss Montreal en Racoon. 

One thought on “Team Topsport for Life aan de start van de ludieke ‘Tour der Ongeschoren Benen Classic’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *