The Heavenly Stars komen voor ons in actie!

In mei 2012 is het wielerteam ‘The Heavenly Stars’ naar Alpe d’huez gegaan om zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor stichting Alpe d’huZes. Ook Topsport for Life was er op uitnodiging van het team bij en heeft hun die week op allerlei manieren ondersteund. Zie ook onze eerdere berichten daarover. 

Op 3 september 2012 werd de actie definitief afgesloten en werd bij een feestelijke bijeenkomst in Spijkenisse aan ambassadeur Coen van Veenendaal van stichting Alpe d’huZes een cheque overhandigd van maar liefst €97.620,25! Een fantastisch resultaat, dat dankzij de enorme inzet van alle fietsers en begeleiders van het team tot stand is kunnen komen! Ook wij van Topsport for Life zijn blij dat we aan dit resultaat ons steentje hebben kunnen bijdragen.

In zijn toespraak keek mede-initiatiefnemer van The Heavenlys Stars, Joost Maijer van de Maasdelta Groep, vooruit naar het jaar 2013 en kwam tot een verrassende mededeling. Op grond van de ontvangen reacties van de teamleden heeft de organisatie namelijk besloten om ook in 2013 weer op Alpe d’huez in actie te komen, maar deze keer voor stichting Topsport for Life en voor enkele lokale doelen in het werkgebied van de Maasdelta Groep (regio Rotterdam)!

Dit is voor onze stichting een geweldige opsteker en wij zijn The Heavenly Stars enorm dankbaar dat zij ons als hun volgende doel hebben gekozen! In de komende tijd zullen wij samen met The Heavenly Stars om de tafel gaan zitten om te zien hoe wij hier samen een geweldige actie van kunnen maken! Wordt dus vervolgd…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *