Topsport for Life als 2e in Fundrunner Cup geëindigd

Eindstand FR Cup 2015 - goede doelen

 

Topsport for Life ‘verrast vriend en vijand’ in de 1e Fundrunner Cup

Eindhoven, 23 maart 2015 –  De einduitslag van de FUNDRUNNER CUP 2015 is bekend! En wat is het spannend geweest! Wij hebben steeds op de 3e of 4e plek gestaan, maar met een geweldige eindsprint zijn we vlak achter winnaar KNRM geëindigd. Slechts 9 fundrunners kwamen wij tekort om als kampioenen gehuldigd te kunnen worden!

In sporttermen gesproken kwamen we dus op de finish een banddikte tekort…. Aan de ene kant levert dit natuurlijk teleurstelling op, maar het gevoel van TROTS overheerst! Want we zijn met een soort ‘wild card’ toegelaten tot deze strijd in ‘de eredivisie van goede doelen’ (ter illustratie: onze omzet is slechts ca. 1% van de kleinste (Diabetes Fonds) van de 10 andere concurrenten in de FR Cup. En ook qua aantallen volgers op Facebook blijven wij ver achter bij bijv. Worl Animal Protection met 383.000 volgers!). Maar, net als in de topsport en zeker ook in het leven van iemand die levensbedreigend ziek is, verwerken we de teleurstelling en pakken we de draad weer positief op!

We zijn ook ontzettend blij met 109 NIEUWE fundrunners voor Topsport for Life in de afgelopen 10 dagen. Dit betekent dat we er ook weer een nieuwe aanhang bij hebben gekregen en de olievlek zich verder gaat verspreiden. En natuurlijk mag de opbrengst van €802 in de afgelopen week er zijn. Voor ons is dat echt een grote hulp, terwijl dit soort bedragen voor de concurrentie natuurlijk in een heel andere verhouding staan.

Tot slot willen wij nogmaals alle 214 fundrunners die voor ons tijdens de Cup gestreden hebben enorm hartelijk bedanken! In het bijzonder vermelden wij Kees van Nieuwkoop, zelf hersentumorpatiënt en zijn vrouw Jeannette. Uiteindelijk zijn zij in de persoonlijke ranglijst als 3e en als 6e geëindigd. Zij hebben voor ons heel veel geld bij elkaar gesport. Geweldig! En ook Rudy Weghorst ontzettend bedankt. Jij bent als 7e, kort achter Jeannette, geëindigd en hebt ook heel veel kilometers voor ons afgelegd, en dat terwijl jijzelf ook nog eens strijdt tegen kanker.
Jullie hebben bewezen dat Fundrunner een mooi middel is om volop mee te kunnen doen, ondanks de levensbedreigende ziekte waar je ook nog eens mee te kampen hebt. RESPECT!
Een bijzonder woord van dank ook aan Roparun Team ‘de Almeloopers’ en atletiekvereniging SiSu uit Almelo die besloten hebben zich met behulp van Fundrunner ook in te gaan zetten voor Topsport for Life en daar tijdens de Fundrunner Cup al met velen aan zijn begonnen.

 

Eindstand FR Cup 2015 - fundrunners

 

 BLIJF ALLEMAAL FUNDRUNNEN want hiermee geven we exact de juiste lading aan ons motto:

SAMEN STRIJDEN IS TOPSPORT!

Lees hier de Nieuwsbrief van Fundrunner over de einduitslag

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *