Topsport for Life partner tentoonstelling ‘Parijs is nog ver. Nederlanders in de Tour’.

Topsport for Life - Affiche tentoonstelling Parijs is nog ver

Onze historische ploegleidersauto blikvanger tijdens grootse wielertentoonstelling!

Eindhoven, 24 maart 2015 – Vanaf 16 april a.s. is de in ons bezit zijnde ploegleidersauto van de beroemde Panasonic-isostar ploeg uit de jaren ’80 en ’90 te bewonderen bij de door het Spoorwegmuseum georganiseerde tentoonstelling ‘Parijs is nog ver. Nederlanders in de Tour’. Op 15 april wordt de tentoonstelling geopend door Jan Janssen die in 1968 als eerste Nederlander de Tourzege in de wacht wist te slepen. Bij die opening zullen ook vele voormalige nederlandse Tourdeelnemers aanwezig zijn. Vanaf 16 april is de tentoonstelling dan geopend voor het publiek.

Dit jaar is de Tourstart zoals bekend in Utrecht en daarom heeft het Spoorwegmuseum het initiatief genomen tot deze bijzondere tentoonstelling. Er worden tot en met eind juli zeker 150.000 bezoekers verwacht. Bij de tentoonstelling wordt de geschiedenis van de Tour op prachtige en speelse wijze gepresenteerd. De auto van Topsport for Life krijgt een mooie plek naast ‘de Posttrein’, welbekend van de onverslaanbare ploeg van Peter Post welke met name in de jaren ’80 heel veel wedstrijden wist te winnen.

Het ligt in de bedoeling om voor onze zieken en relaties een speciale dag te organiseren met een bezoek aan de tentoonstelling en uiteraard dan ook de gelegenheid er is om het prachtige museum in het authentieke Maliebaanstation te bezoeken. Zodra hier meer over bekend is maken we dat uiteraard bekend.

Meer informatie over de tentoonstelling is te vinden op www.spoorwegmuseum.nl

Topsport for Life - ploegleidersauto Panasonic-isostar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *