Topsport for Life vervult droomwens Esther

 

 

Topsport for Life - Esther 01Eindhoven, 13 maart 2014 – In samenwerking met stichting Dreams4You hebben wij een grote wens van Esther van Santen deze week in vervulling kunnen laten gaan. Esther is grote fan van snowboarden en wilde nog heel graag een keertje samen met haar zoontje Jonathan (5j) naar de echte sneeuw. En dat is gelukt! Zij zijn de hele week nu in Gerlos in Oostenrijk en genieten daar onder een stralende blauwe hemel van prachtige sneeuw en mooie pistes!
Namens Topsport for Life zijn als begeleiders meegegaan Nita van Vliet en Dirk de Jong. Zij zorgen ervoor dat Esther en Jonathan vooral samen kunnen genieten en er nog heel veel mooie herinneringen worden verzameld. De kosten van de reis zijn door stichting Dreams4You betaald hetgeen ook weer mogelijk is gemaakt door een aantal welwillende sponsoren.

We zijn ervan overtuigd dat Esther niet alleen met veel mooie herinneringen terug komt maar ook weer met heel veel positieve energie welke zij weer heel goed kan gebruiken in haar strijd tegen kanker.

 

 

 

 

Sneeuwpret in Oostenrijk! V.l.n.r. Esther, Dirk, Nita en JonathanTopsport for Life - Esther 03

 

One thought on “Topsport for Life vervult droomwens Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *