Tour der ongeschoren benen Classic doneert €500

Lierop/Eindhoven, 4 september 2022 – Vandaag werd de zesde editie van de “Tour Der Ongeschoren Benen Classic” verreden.
Wat begon als een fietstocht van Guus Meeuwis en zijn wielervrienden is inmiddels uitgegroeid tot een niet meer weg te denken evenement waarin sporters en artiesten elkaar ontmoeten op de racefiets. Circa honderdvijftig geïnviteerde deelnemers stonden aan de start en werden voor het publiek voorgesteld.
Vandaar voerde de rit naar de legendarische Cauberg in Valkenburg aan de Geul.
Meer dan de helft van het deelnemersveld bestond uit oud-profs en toerfietsers uit de artiestenwereld, waaronder #Hennie Kuiper, #JohanvanderVelde, #RobHarmeling, #JeroenBlijlevens, #ErikDekker, #TheodeRooy, #PietvanKatwijk, #FonsvanKatwijk en de Belg #LudoPeeters. Ook schaatser #MichelMulder was erbij om zijn fietskunsten te vertonen. Uit de artiestenwereld reden groepsleden van de band van #GuusMeeuwis en #PaterMoeskroen, rapper #DiggyDex en #LeoAlkemade. Guus moest door andere verplichtingen helaas verstek laten gaan.

Het was voor menige renner die weinig trainingskilometers hadden gedaan door het warme weer en de heuvels in de laatste 20 kilometer toch een zware rit. Daarom konden we met onze historische Panasonic-isostar ploegleiderswagen af en toe een beetje assisteren om hun extra te motiveren en soms ook mee omhoog te trekken.
Na de aankomst op de Cauberg stond een heerlijk koud drankje en pasta te wachten en was ‘het afzien’ alweer gauw vergeten…

Bij de start werd Topsport for Life gepresenteerd en werd er door organisator #MarkvanHorik aan ons als het goede doel een welkome cheque van €500 overhandigd aan mede-oprichtster #NitavanVliet!

Al met al een super geslaagde en gezellige dag. En dank aan stichting De Tour der Ongeschoren Benen Classic! Wij hopen er de 7e editie ook weer bij te zijn!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *