Voormalig baanwielrenner Klaas Koetje versterkt ons bestuur

Topsport for Life - baanwielrenner Klaas Koetje

 

Eindhoven, 13 april 2018 – Voormalig baanwielrenner Klaas Koetje (63) is lid geworden van het bestuur van Topsport for Life. Als ervaren ex-ondernemer zal Klaas zich gaan bezig houden met de public relations en de fondsenwerving van de stichting, onder andere door het organiseren van sportieve ‘challenges’ binnen diverse takken van sport.

Belangrijkste uitdaging hierbij is om Topsport for Life meer landelijke bekendheid te laten krijgen. Hierdoor zal het verzorgingsgebied van de stichting aanzienlijk kunnen worden vergroot en kan de stichting nog meer mensen gaan helpen die nú leven met een levensbedreigende ziekte zoals kanker of ALS.
Om het geheel extra te ondersteunen zal het aantal ambassadeurs (BN’ers) worden uitgebreid en zullen er voortaan ook op landelijke schaal presentaties voor bedrijven, business clubs, fitnesscentra, sportverenigingen en scholen worden verzorgd.
Miel in ’t Zand, voorzitter van Topsport for Life: “Wij zijn ontzettend blij met de komst van Klaas in ons team. Hij brengt als voormalig ondernemer in de IT-branche een enorme ervaring en netwerk mee én heeft de mentaliteit van een topsporter”.
Topsport for Life - Klaas KoetjeKlaas Koetje: “De uitdaging waar Topsport for Life voor staat spreekt mij erg aan en nu mijn professionele carrière achter mij ligt heb ik er ontzettend veel zin in om een bijdrage te gaan leveren aan een betere kwaliteit van leven voor mensen die door een ernstige ziekte zijn getroffen”.

 

Doe mee en win!

Heb jij óók een sportief hart om de mensen die leven met een levensbedreigende ziekte te ondersteunen bij hún grote wedstrijd? Geef dan jouw suggestie voor een super spannende, extra- sportieve challenge snel aan ons door. Hiermee maak je ook nog eens kans op een leuke prijs! Ook kun je je natuurlijk aanmelden als donateur of vrijwilliger voor onze Topsport for Life.

 

Wat doet Topsport for Life precies?

Onze stichting is in 2010 opgericht door voormalige topsporters en zet zich in voor volwassenen met een levensbedreigende ziekte, zoals kanker of ALS. Doel is om deze mensen te steunen bij hún grote wedstrijd, waarbij de parallel kan worden getrokken met het moeten leveren van een (top-)sportprestatie.

Topsport for Life doet dit onder andere door het inzetten van ‘life coaches’ en het organiseren van ‘onvergetelijke dagen’ zoals een gezellige dag in de natuur, een fietstocht, ballon varen of uitstapjes naar o.a. sportevenementen, theater en musea. Maar bijvoorbeeld ook door het arrangeren van bijzondere ontmoetingen met bekende Nederlanders. Dit laatste veelal naar de persoonlijke wens van de zieke, die door de stichting steevast haar ‘gast’ wordt genoemd. Daarnaast organiseert en financiert Topsport for Life regelmatig voor haar gasten een leuke en vooral ontspannende en volledig verzorgde vakantie in binnen- of buitenland. 
 
Stichting Topsport for Life heeft de fiscaal gunstige ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en is ‘CBF Erkend Goed doel’ en voldoet dus aan strenge eisen met betrekking tot de besteding van alle ontvangen gelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *