Vriendenloterij steunt Topsport for Life met €5000!

Persbericht Vriendenloterij d.d. 23 juni 2022

Amsterdam, 23 juni 2022 – Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Stichting Topsport for Life uit Noord-Brabant! De stichting is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Topsport for Life gaat het geld gebruiken om een groep ernstig zieke mensen een onvergetelijke vakantie te laten beleven!  

Miel in ‘t Zand, Directeur van Topsport for Life: “We gaan 10 dagen met levensbedreigend zieke mensen op een zon vakantie omdat zij dat vaak niet meer zelfstandig kunnen. Voor een lach doen we alles! De bijdrage is een mooi stukje waardering voor ons werk en voor de situatie van deze mensen”.

‘Clubs van de Week’ 

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl. 

Extra financiële steun 

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *