We hebben weer een goede zorgbus!

Eindhoven, 5 mei 2023 – Maandenlang hebben wij in onzekerheid gezeten over onze mobiliteit. Door het faillisement in december 2022 van stichting MVI hebben wij onze in bruikleen genomen Mercedes Sprinter zorgbus eind maart jl. moeten inleveren. De crowdfundingactie die tot doel had om de bus in eigendom te krijgen had helaas onvoldoende opgeleverd, waardoor we helaas afscheid moesten nemen van die bus.

Maar er is nu dan toch nog een oplossing gevonden! Met hulp van autobedrijf GS Automotive uit Helmond, tussenpersoon Ever Care uit Eindhoven en de financiële ondersteuning van Vaillantfonds en vele particuliere donateurs hebben wij nu de beschikking over een comfortabele en betrouwbare Renault Master zorgbus!
Ook een speciaal woord van dank voor de aangeboden hulp aan Albert Hanse van Hanse Packaging en Matthijs Prick van MP Grafikx!

En de bus kan meteen ‘aan de bak’, want morgen vertrekken wij met een echtpaar die leven met ALS om hun hartsdroom te realiseren: een vakantie van 2 weken onder de Spaanse zon!
Geweldig dat wij die droom, dankzij de genoemde hulp, toch nog voor hun kunnen realiseren!

2 thoughts on “We hebben weer een goede zorgbus!

  1. SUPER.
    Veel veilige kilometers met jou aan het roer en ook voor jou passagiers.
    Mogen we weten wie de gelukkige mensen zijn?
    We hopen dat ze ervan genieten op deze reis naar Spanje samen met jullie.

    • Dankjewel Rob! Op verzoek van onze gasten worden er geen namen gepubliceerd. Zij verkiezen de volledige rust, maar zullen misschien na terugkomst hun ervaringen gaan delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *