WELKOM aan onze nieuwe zakelijke partners!

Forte logo

logo-skyballonvaarten

Logo_Roparun_Label zonder toevoeging copy 495 x 573

Eindhoven, 17-4-2015 – Wij zijn ontzettend blij met een aantal nieuwe zakelijke partners voor Topsport for Life! Want zonder partners is het onmogelijk om ons doel, namelijk ‘een beter leven voor mensen die levensbedreigend ziek zijn’ te behalen. 

Met stichting Roparun hebben wij afspraken kunnen maken dat zij ons met een aanzienlijk bedrag zullen helpen om ons 1e Summercamp met zieke mensen in de Ardennen te realiseren.

SKY Ballonvaarten is toegetreden tot de exclusieve sponsoren van Topsport for Life binnen de app Fundrunner en zal dus komende tijd veel te zien zijn op social media. Daarnaast stellen zij een aantal ballonvaarten aan ons ter beschikking.

En FORTE Sportswear is onze nieuwe leverancier geworden van de teamkleding, waaronder ook ons eigen wielertenue. Zeer binnenkort kunnen wij deze nieuwe outfit presenteren en aanbieden. Daarnaast is FORTE ook sponsor geworden van onze historische ploegleidersauto. Mede dankzij hun steun kunnen we de auto in zo’n mooie staat onderhouden en blijven rijden met zieken in een aantal professionele wielerkoersen.

Wij bedanken stichting Roparun, SKY Ballonvaarten en FORTE Sportswear voor het vertrouwen en de steun die zij ons gaan bieden en vertrouwen op een lange en succesvolle samenwerking!

Ga hier naar het complete overzicht van alle zakelijke partners.

Hieronder zie je het beeld van SKY Ballonvaarten zoals dat veel te zien zal zijn in de app Fundrunner bij fundrunners die zich door hun laten sponsoren:
advertentie SKY Ballonvaarten in Fundrunner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *