Welkom Erik!

Eindhoven, 26 augustus 2015 – Bij deze willen wij graag een nieuw teamlid van Topsport for Life aan jullie voorstellen: Erik in ’t Zand. Hij is de afgelopen jaren al actief geweest bij diverse evenementen van de stichting en zal zich nu bezig gaan houden met marketing, communicatie en het werven van sponsoren.

 

013

Erik, stel jezelf eens voor…

Zoals hierboven genoemd, mijn naam is Erik in ‘ t Zand en 27 jaar oud. Afgelopen juli ben ik na vier jaar bikkelen afgestudeerd aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg en mag ik mij vanaf nu sportmarketeer noemen. De geleerde competenties sluiten dan ook perfect aan bij mijn toekomstige werkzaamheden bij Topsport for Life. Sinds jongs af aan ben ik een sportliefhebber en heb de afgelopen jaren een passie ontwikkeld voor de wintersport. Zo geef ik sinds negen jaar skiles in Oostenrijk en probeer ook in de zomer zoveel mogelijk actief bezig te zijn. Daarnaast ben ik een fervent reiziger en avontuurlijk ingesteld. Onder andere stages in China, Amerika, Oostenrijk en Frankrijk hebben dit gevoel alleen maar aangewakkerd.

Andermans welzijn staat bij mij hoog in het vaandel, ik kijk er dan ook naar uit om een steentje bij te dragen aan het mooie werk van Topsport for Life. Deze unieke stichting in Nederland verbindt sport, compassie, levensvreugde en actief bewegen. Het is voor mij een uitgelezen mogelijkheid om mensen te helpen bij het in vervulling laten gaan van hun wensen en daarnaast biedt het mij de kans om de geleerde theorie van de afgelopen jaren in praktijk te brengen. Onder andere het beheren van onze social media kanalen, artikelen schrijven en sponsoren werven voor Fundrunner zullen tot mijn taken behoren. Natuurlijk zal ik ook regelmatig bij evenementen aanwezig zijn. Graag wil ik daar met jullie kennismaken.

Hopelijk tot snel!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *