Welkom Judith Soons!

Judith Soons (37) nieuwe life coach bij Topsport for Life

Eindhoven, 15-9-2014 – Tot ons vrijwilligerskorps is toegetreden Judith Soons uit Leende. Zij is al vanaf 1-9 jl. officiëel aan de slag gegaan in de functie van life coach voor zieken die gebruik maken van onze dienst ‘Support for Life’. Daarnaast zal Judith ook meewerken tijdens een aantal evenementen die wij organiseren voor zieken en hun ‘aanhang’.

Judith is verder als vitaliteits-/ergocoach en als coördinator werkzaam bij Thuiszorg Plantein. Eerder heeft zij onder meer als ergotherapeut gewerkt bij Revalidatiecentrum Blixembosch in Eindhoven en in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Topsport for Life - life coach Judith SoonsZelf zegt Judith over haar nieuwe rol bij Topsport for Life: “De visie van Topsport for Life op het optimaliseren van de kwaliteit van leven bij mensen met een levensbedreigende ziekte spreken mij erg aan en hebben mij geïnspireerd om te solliciteren. Sport en life coaching zijn belangrijke thema’s in mijn leven. Ze zorgen voor mij voor verbinding, samenhorigheid en verdieping. Het coachen van mensen met een levensbedreigende ziekte brengt allerlei emoties met zich mee. Verdriet, boosheid, mooie en dierbare momenten horen bij afscheid nemen. Op een fijne manier afscheid nemen zorgt voor heelheid. De werkwijze van Topsport for Life sluit erg aan bij mij als mens en als professional. Ik ben ervan overtuigd dat ik waarde kan toevoegen als life coach bij Topsport for Life mede gezien mijn kennis en ervaring uit de zorg en als life/ personal coach. Ik heb er dus enorm veel zin in!”

Wij zijn heel erg blij met de komst van Judith in ons team. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van coaching en het omgaan met ernstig zieken, zal zij voor onze zieken heel goed werk kunnen doen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *