Welkom Marieke Valkenaars!

Marieke Valkenaars (32) medisch begeleider bij Topsport for Life

Eindhoven, 23-12-2014 – Tot ons vrijwilligerskorps is toegetreden Marieke Valkenaars uit Arnhem. Zij zal officieel per 1-1 a.s. aan de slag gaan en dan voor het eerst worden ingezet als (medisch) begeleider / verpleegster bij het aanstaande Wintercamp in Portugal en daar samen met Dr. Joop Berden de medische zorg van onze zieke gasten voor haar rekening nemen.

Marieke heeft veel ervaring als Verpleegkundige in de ouderenzorg (Verpleeg- en verzorgingshuizen), jongeren met niet aangeboren hersenletsel, (palliatieve) thuiszorg, jeugdverslavingszorg, PGB zorg bij een ALS cliënt en in open en gesloten psychiatrie

Topsport for Life - Marieke ValkenaarsZelf zegt Marieke over haar nieuwe rol bij Topsport for Life: “Ik ben in aanraking gekomen met Topsport for Life doordat ik met een cliënt mee mocht naar een activiteit van Topsport for Life. Wat ik meteen opvallend vond was de positiviteit die deze stichting uitdraagt. En hiermee ‘besmetten’ zij de mensen die naar hun activiteiten komen. En levert dus direct kwaliteit van leven op. Bij zo wel de zieke als zijn/haar naasten. Het lijkt mij super om hier een kleine schakel in te mogen zijn. Ik heb er dus enorm veel zin in!”

Wij zijn heel erg blij met de komst van Marieke in ons team. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van verpleging en het omgaan met ernstig zieken, zal zij voor onze zieken heel goed werk kunnen doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *