Wheels of Steel levert €1.700 op!

 

Topsport for Life - WheelsofSteel2015-01

 

Eindhoven/Milheeze, 23 september 2015 – De derde editie van Wheels of Steel trok afgelopen zondag meer dan 160 fietsfanaten uit de metaalbranche naar het Brabantse Milheeze. Het fietsevenement werd georganiseerd door CNC-Consult, Gelderblom, Iscar, Kusters Precision Parts, Morse-UOP en Metaal Magazine. Elke deelnemer ontving een wielershirt voorzien van de logo’s van de organiserende bedrijven.

Onder leiding van verschillende wedstrijdrijders werden de mountainbikers en wielrenners tijdens perfecte weersomstandigheden door de mooie bosrijke omgeving geloodst. De mountainbikers legden een circa 40 km lange route af, waarbij ook werd geoefend met diverse rijtechnieken. De wielrenners hadden aan het einde van de rit rond de 80 km op te teller staan. Na afloop van de rit werden de energievoorraden met een hapje en een drankje dubbel en dwars aangevuld en werd tevens een fiets verloot.

Topsport for Life

Wheels of Steel werkte dit jaar samen met onze stichting. De inschrijfgelden leverden samen met nog een aantal donaties circa

€1.700 (zegge zeventienhonderd euro) 

op voor Topsport for Life. Een heel mooi bedrag!!!

Gedurende het fietsevenement werden onze historische Panasonic-ploegleidersauto en een door Mercedes Benz-dealer Autobedrijf Smeets beschikbaar gesteld busje ingezet en konden ook onze gasten het evenement van dichtbij meemaken. Maar ook ‘in de koers’ zelf reden een aantal kanjers en vrijwilligers mee! Ferdi Schippers op de Topsport for Life teamfiets en Anita van Beek en Monique van der Vorst afwisselend achter op de KOGA-teamtandem bij piloot Miel in ’t Zand. Onze vrijwilligers Marieke Valkenaars en Erik in ’t Zand reden ook mee op onze mooie KOGA-teamfietsen. Hieronder een aantal foto’s van de zeer geslaagde dag!

Foto’s: Daphne van Leuken Fotografie

Topsport for Life - WheelsofSteel2015-02

Topsport for Life - WheelsofSteel2015-03Topsport for Life - WheelsofSteel2015-05Topsport for Life - WheelsofSteel2015-06Topsport for Life - WheelsofSteel2015-07Topsport for Life - WheelsofSteel2015-04

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *