WIE VERVULT RONALD’S GROTE WENS?

 

Topsport for Life - Ronald van Turenhout - kopie


Eindhoven, 11 mei 2017 –
Ronald Turenhout (43 jaar, links op de foto) vecht al 9 jaar lang tegen een hersentumor. Vorige week heeft hij slecht nieuws gekregen. Zijn tumor is weer in alle hevigheid terug gekomen en er wordt nog een laatste chemokuur gestart om zijn leven te rekken.

Vanmiddag kwam hij bij Topsport for Life ‘een bakkie doen’ en vragen of wij misschien 2 kaarten zouden kunnen regelen voor dé kampioenswedstrijd van Feyenoord aanstaande zondag. Vanaf zijn kinderjaren is Ronald grote fan van deze club en het is dan ook zijn grote wens om die wedstrijd bij te kunnen wonen en zijn club nog eens kampioen te zien worden.
Maar helaas, de Kuip is natuurlijk uitverkocht. De enige manier om voor hem en een begeleider nog kaarten te kunnen krijgen is wanneer iemand anders uit menslievendheid bereid is om 2 kaarten voor Ronald beschikbaar te stellen…. Een ander kan misschien nog heel vaak naar Feyenoord, voor Ronald is dit mogelijk zijn laatste kans….
HELP alsjeblieft mee om Ronald’s laatste grote wens alsnog uit te laten komen… DEEL daarvoor dit bericht en help mee om die 2 kaarten voor Ronald beschikbaar te krijgen!
Ben jij degene die kan helpen? Bel dan 088-2468180 of mail naar info@topsportforlife.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *