Wielergala 2014 zeer geslaagd!

Topsport for Life - Wielergala 2014 -7045-2

Op de foto met de Wielrenner van het jaar 2014. Voorste rij v.l.n.r.: Conny van der Meijden, René Breeuwer, Toon Krijnen en Derk Westenberg. Achterste rij: Miel in ’t Zand, Ron van den Broek, Ietje en Peter Verhappen, Tom Dumoulin en Jurrie Kamp. Foto: Petra Huijsmans

Hartelijke ontvangst voor zieken Topsport for Life bij Wielergala

‘s-Hertogenbosch, 24-11-2014 – Traditiegetrouw vond gisteravond weer de verkiezing plaats van de beste wielrenner, beste wielrenster, beste belofte en de oevreprijs in wielerstad ‘s-Hertogenbosch. Op uitnodiging en met medewerking van de organiserende stichting Organisatie Wielergala en Club 48 konden wij de door Toine van Peperstraten gepresenteerde verkiezingsshow en de after-party weer van zeer nabij meemaken.

Vele wielercoryfeeën (o.a. winnaar Tom Dumoulin, winnares Marianne Vos, genomineerden Nikki Terpstra en Michiel van der Heijden, Joop Zoetemelk, Club 48-voorzitter Theo de Rooij, Erik Dekker), namen ook de tijd om even een praatje te komen maken en om met onze groep op de foto te gaan. Ook burgemeester Rombouts van ‘s-Hertogenbosch ging met ons op de foto.

Het werd dan ook weer een onvergetelijke avond voor onze gasten. Misschien dat nu zelfs ook Conny van der Meijden enthousiaste fan gaat worden van de wielersport….

Wij bedanken de stichting Organisatie Wielergala en Club 48 van harte voor deze prachtige avond!

petra Huijsmans

De winnaars: Bart Brentjes (oevreprijs Peter Post), Marianne Vos (Keetie van Oosten-Hage Trofee), Tom Dumoulin (Gerrit Schulte Trofee) en Wilco Kelderman (Gerrie Knetemann Trofee). Foto: Petra Huijsmans

 

Oypo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *