Wij gedenken Albert van Voorst

Topsport for Life - Albert van Voorst

Albert van Voorst

6-3-1964 / 22-9-2019

 

Eindhoven, 7 oktober 2019 – Tot ons grote verdriet is onlangs Albert van Voorst overleden.  ALS is hem dan toch noodlottig geworden.
Op zaterdag 28-9 jl. is er bij een hele mooie dienst in grote getale  afscheid van deze geliefde man genomen.
Het was zijn wens dat er bij het afscheid ook voor Topsport for Life zou worden gecollecteerd. Een prachtige laatste geste van Albert die heeft geleid tot een hele mooie donatie aan de stichting van €1.000.

 

Wij wensen zijn vrouw Carolina en alle andere mensen die in zijn leven dicht bij Albert stonden heel erg veel sterkte met het verlies van deze enorm sympathieke, sociale en dappere man. 
Rust zacht Albert. Het is goed zo…. helaas..

Team Topsport for Life

Topsport for Life - afscheid Albert van Voorst pic4

 


Jouw condoleance

Wanneer je wilt, kun je ook een boodschap achter laten (onderaan, scrol naar beneden) zodat er voor Albert een mooie virtuele en blijvende gedenkplek ontstaat.
Ook plaatsen wij graag een mooie foto of tekst. Deze graag mailen naar info@topsportforlife.nl, waarna wij deze op deze pagina zullen plaatsen, evt. vergezeld van het bijpassende verhaal.

 


Rouwkaart


Rouwkaart Albert van Voorst - binnenkant


Muziek 

Je hoort hier ‘Breng me naar het water’ gezongen door Marco Borsato. We hebben voor dit lied gekozen omdat dit nummer ook tijdens de afscheidsdienst is afgespeeld (je kunt eventueel de muziek uitzetten op onderstaande player).


Topsport for Life - afscheid Albert van Voorst pic1

Topsport for Life - afscheid Albert van Voorst pic2

Topsport for Life - afscheid Albert van Voorst pic3

Topsport for Life - afscheid Albert van Voorst pic5

 

 

 

2 thoughts on “Wij gedenken Albert van Voorst

  1. Van harte gecondoleerd en heel erg veel sterkte met het trieste verlies van jullie dierbare Albert. Enorm bedankt ook voor de collecte voor stichting Topsport for Life. <3

  2. Nog van harte gecondoleerd met het verlies van Albert!
    Jullie zullen ons wel niet kennen, maar wij zijn buren van Otto en Marietje, en wel eens in Utrecht geweest! Via Otto nog veel over jullie gehoord! We wensen jullie veel kracht en sterkte toe.
    Groeten Gerard en Erna…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *