Windsurfer Ton (51) na ziekte nu op de fiets!

Topsport for Life - Ton van Lingen

Maasland, 30 mei 2020 – Ton (51) uit ‘s-Gravenhage is sinds 2018 ernstig ziek. Door zijn ziekte ondergaat hij chemo en stamceltherapie. Dit heeft zijn eerst goede conditie flink ondermijnd. Vandaag nam hij bij onze vestiging in Maasland een racefiets van Topsport for Life in gebruik om zo aan zijn conditie te kunnen gaan werken en beter voorbereid te zijn op volgende kuren.

Ton: “Ik heb wandelvakanties gelopen in najaar en winter en was zeer fanatiek (wedstrijd-)windsurfer. Ook pakte ik altijd heel graag een fiets om een flink eind te gaan rijden. Totdat ik ziek werd en dat niet meer mogelijk  was doordat de chemo’s zenuwen hebben beschadigd. Ondanks de autologe stamcel transplantatie is de ziekte nog steeds progressief aanwezig.  Nu ben ik wel weer in staat om verder aan de opbouw van mijn conditie te gaan werken en voor mij past het dan het beste om dat op een racefiets te gaan doen.
Door KOGA werd ik erop geattendeerd dat ik bij stichting Topsport for Life een goede racefiets in bruikleen kon krijgen en zo heb ik mij onlangs ook als gast aangemeld bij de stichting. Ik ben nu ontzettend blij met die prachtfiets en hoop ook dat de stichting binnenkort weer activiteiten en fietstochten kan gaan organiseren. Daar ga ik dan ook zeker aan mee doen!”

De stichting biedt dankzij sponsor KOGA diverse modellen fietsen aan. Racefietsen, MTB’s en ook sportieve E-bikes of ‘standaard’ E-Bikes. Zelfs een zeer luxe tandemfiets staat ter beschikking voor onze gasten.
Je kunt deze bij de stichting in bruikleen krijgen, zonder enige verplichting. Wel vragen wij om vrijwillig donateur te worden zodat de stichting de kosten van de fietsen ook kan dekken.

Meer weten over onze bruikleenfietsen?


>> lees hier alles over onze bruikleenfietsen 

 

Word ook fit(ter) op een fiets van Topsport for Life!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *