Word nu ook donateur of maatschappelijk partner en krijg een gratis ‘Save Me’-armband.

Topsport For Life logo 2019 - kopie

Eindhoven, 14 juni 2019 – Topsport for Life heeft het nog steeds financieel moeilijk, vooral ook omdat we te weinig mensen hebben die ons periodiek een donatie willen doen. Op dit moment hebben wij nog steeds maar ca. 45 vaste donateurs, terwijl we er eigenlijk 500 nodig hebben om ‘vaste grond onder de voeten te krijgen’… Daarom nu dit bericht om mensen te informeren en te enthousiasmeren samen met ons de schouders te zetten onder een beter leven voor mensen die nú levensbedreigend ziek zijn!

Dat wij nog zo weinig vaste donateurs hebben is op zich vreemd omdat we ook weten dat heel veel mensen ons actief volgen en ons bijzondere werk erg waarderen.  Echter, alleen met financiële steun van anderen kunnen we onze gasten blijven helpen, ondanks een levensbedreigende ziekte zoals kanker of ALS, een betere kwaliteit van leven te ervaren. En het liefste willen we nog veel meer mensen gaan helpen. Iedere vorm van financiële steun, klein of groot, aan de stichting is daarom niet alleen enorm welkom, maar vooral noodzakelijk.

 

En voor alle duidelijkheid, wij worden niét ondersteund door grote en bekende acties ten bate van onder andere ALS Nederland of KWF. Deze stichtingen richten zich nagenoeg alleen op onderzoek naar de oorzaak en behandeling van de ziekte. Het geld wordt dus niet, of niet op de manier zoals Topsport for Life hulp biedt, aangewend voor een betere kwaliteit van leven voor mensen die nú ziek zijn en waarvoor onderzoek helaas en waarschijnlijk te laat komt.
Topsport for Life - Ronnie MöllerOnze ambassadeur Ronnie Möller die zelf al sinds 2012 leeft met ALS zegt daarover:
“Jammer genoeg gaat er van al dat vele geld wat aan Stichting ALS gedoneerd wordt, geen enkele cent naar Stichting Topsport for Life. Deze stichting betekent heel veel voor mensen met ALS. Pijnlijk dat Topsport for Life noodlijdend moet zijn. Mochten er hier mensen zijn die overwegen om iets te doneren aan ALS of een inzamelingsactie te organiseren, denk dan eens aan Stichting Topsport for Life!”

 

Weet in elk geval dat iedere euro die je aan Topsport for Life maandelijks/periodiek doneert of als bedrijf aan ons geeft erg goed wordt besteed. Beter zelfs dan bij vrijwel alle andere ‘CBF erkende goede doelen’. Het afgelopen jaar hebben wij zelfs weer meer geld aan onze doelstelling uitgegeven dan dat er aan donaties is binnen gekomen.

Wil je hier meer over weten? Lees dan als je wilt eens ons Jaarverslag 2018. Dit is net op onze website gepubliceerd.

>> Jaarverslag 2018


Iedere nieuwe donateur en maatschappelijk partner ontvangt van ons een speciale ‘Save Me’-armband ter waarde van €14,95 helemaal gratis. Dit unieke bandje redt levens, dus misschien ook wel dat van jou?

>> Lees hier alles over ‘Save Me’

 

Schermopname (29)

Schermopname (29) - kopie

 

 

Wanneer je ons, en daarmee onze gasten, ook wilt helpen, meld je dan alsjeblieft bij ons:

 

>> ik heb interesse om donateur te worden

 

 

Heel erg bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *