Wordt donateur en vaar mee in luchtballon!

Banner donateursactie 2013

Zonder donateurs en sponsoren kan Topsport for Life niets. Daarom deze actie, want we hebben dringend behoefte aan nieuwe donateurs om ons werk voor mensen die levensbedreigend ziek zijn te kunnen blijven doen. Door vandaag nog donateur te worden, zorg je ervoor dat we nog meer mensen kunnen helpen!

Bij Topsport for Life besteden wij MEER DAN 90% van onze inkomsten direct aan onze zieken. In ‘goede doelenland’ een ongekend hoog percentage. Dat kan ook alleen maar omdat wij met bijna uitsluitend vrijwilligers werken en op alle manieren trachten onze kosten zo laag mogelijk te houden. Geen hoge salarissen, lease-auto’s of duur kantoor. Nee, wij werken ‘basic’ want wij halen onze beloning vooral uit de dankbaarheid van de zieke mensen die wij met een mooi evenement of door onze coaching helpen ‘een beter leven’ te hebben, ondanks de zware strijd voor levensbehoud.

Alp14 - kopieEen van onze zieken, Jan de Baat uit Halsteren (op de foto fietst hij bij ons event ‘Samen  naar de Top’ van Alpe d’Huez, mei 2013), zegt dan ook: “Mijn vrouw en ik zijn ontzettend blij dat wij jullie hebben leren kennen. De begeleiders zijn ECHTE TOPPERS!!!”

 

Wil je ons helpen dit mooie werk te blijven doen? Wordt dan donateur of sponsor van Topsport for Life en maak met deze actie tot 1-9-2013 ook nog kans op een spectaculaire belevenis in een luchtballon, luchtmachtvliegtuig of race-auto!

 

 

BEDANKT!!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *