ZEKUR Beweeg Campagne van 8 t/m 22-12 met mooie prijzen!

Topsport for Life - Banner ZEKUR Beweeg 10-daagse voor TfL

 

Eindhoven, 7 december 2017 – Dit najaar organiseren ZEKUR.nl en Fundrunner de ZEKUR BeweegcampagneVan 3 t/m 12 november kon je op een goed doel en project stemmen. Dit hebben jullie massaal gedaan en het winnende goed doel is Topsport for Life. Wij hebben daarmee een exclusieve Fundrunner campagne gewonnen ter waarde van maximaal 7000,- in de periode van 8 t/m 22 december (let op: oorspronkelijk zou de campagne lopen t/m 17-12 maar deze is verlengd t/m 22-12). Je kunt zo vaak als je wilt fundrunnen, er zijn geen limieten.
Deze campagne 
wordt gesponsord door ZEKUR.nl

 

Mooie prijzen

Morgen start de ZEKUR Beweeg Campagne en wij hopen dat zoveel mogelijk mensen 10 dagen lang veel gebruik gaan maken van Fundrunner en dat we er samen voor zorgen dat die €7.000 op 22-12 helemaal zijn verzilverd! 

Alle Fundrunners die voor de campagne kiezen maken in deze periode kans op mooie prijzen.

 

Wat zijn de te winnen prijzen?

Iedere dag wordt er onder de Fundrunners een ZEKUR sporttas en een tegoedbon van Plutosport.nl t.w.v. 50 verloot. Elke keer als je in de periode van 8 t/m 17 december kiest voor Topsport for Life en de ZEKUR Beweeg 10-daagse campagne maak je kans op één van de twee prijzen.

De drie Fundrunners die aan het einde van de campagne periode het meeste geld hebben opgehaald, winnen de volgende prijzen:

 

1e prijs: tegoedbon van Plutosport.nl t.w.v. €250

2e prijs: tegoedbon van Plutosport.nl t.w.v. €150

 

Tevens wordt er aan het einde van de campagne periode een ZEKUR fiets verloot onder álle fundrunners.

Fundrunners die deelnemen aan de ZEKUR Beweeg Campagne gaan akkoord met de actievoorwaarden.

 

Doe mee als Fundrunner!

Heb je de Fundrunner app nog niet?

>> Download Android app

>> Download iOS app

 

Wat gaan we met het geld doen?

In oktober jl. hebben wij voor onze gasten (allen mensen die nú leven met kanker of ALS) een zeer geslaagde vakantiereis georganiseerd naar waddeneiland Ameland. Maar helaas konden wij slechts een beperkt aantal mensen meenemen terwijl de animo groot was. Ook merkten we dat veel mensen de gevraagde en noodzakelijke eigen bijdrage van €350,- niet konden opbrengen en daardoor ook niet mee konden.

Daarom willen wij nu dezelfde reis nog eens organiseren, maar dan voor de categorie mensen die ook financieel zich niets of slechts heel weinig kunnen veroorloven. We willen dan een maximale eigen bijdrage vragen van slechts €100,- per persoon. Met het extra geld van de ZEKUR Beweeg 10-daagse wordt een grote stap gezet om dit mogelijk te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *