Zomerfeest verplaatst naar zondag 7-9 a.s.

Screenshot 2014-07-11 20.39.21

Op ons Zomerfeest rust (nog) geen zegen

Eindhoven/Tilburg – We hebben met alle betrokkenen een moeilijk besluit genomen om ook de 3e poging op 12-7 om ons Zomerfeest te houden NIET door te laten gaan. De weersvooruitzichten zijn weliswaar iets beter dan het vorige weekend, maar mooi zomerweer zit er helaas nog steeds niet in. Daarom is de kans dat onze luchtactiviteiten door kunnen gaan niet groter dan 50%.
Een andere belangrijke overweging om het helaas dus ook op 12-7 niet door te laten gaan heeft te maken met de zomervakantieperiode die nu is aangebroken. Dit heeft ertoe geleid dat bijna de helft van onze gasten voor 12-7 (oorspronkelijk rekenden wij op ca. 150 mensen!), met veel tegenzin weliswaar, heeft moeten afzeggen. Wij vinden het als organisatie ook heel erg jammer wanneer we al deze mensen niet toch de kans geven om ons feest bij te wonen. Immers, hoe meer zielen……

Daarom nu het besluit om het Zomerfeest door te schuiven tot na de vakantieperiode, maar uiteraard wel nog steeds in de zomer van 2014! We plannen het feest daarom nu op ZONDAG 7 SEPTEMBER A.S.
Omdat het dan ook alweer iets eerder donker gaat worden, zijn de tijden van het programma iets vervroegd omdat de ballonvaarten steeds tijdens de avondschemering worden uitgevoerd. Zie voor de aangepaste tijden en programma de pagina op onze Agenda.

Wij hopen dat iedereen begrip heeft voor onze beslissing.

Iedereen die zich al eerder had aangemeld krijgt nog een persoonlijke mail. Ook de mensen die een bericht van verhindering hadden gestuurd zullen wij opnieuw uitnodigen voor 7-9 a.s.

Er kunnen zich met deze nieuwe datum natuurlijk ook weer nieuwe mensen voor de nieuwe datum van 7 september aanmelden.

NIEUWE AANMELDINGEN S.V.P. UITERLIJK 3 SEPTEMBER VIA HET BESTAANDE AANMELDINGSFORMULIER.  

VAN 22-24 AUGUSTUS GAAN WIJ NAAR DE GRAND PRIX F1 VAN BELGIË!!! ER ZIJN NOG EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR. WIL JE OP 1 VAN DE 3 DAGEN DIT UNIEKE EN SPECTACULAIRE EVENT MEEMAKEN? STUUR DAN Z.S.M. EEN BERICHT NAAR info@topsportforlife.nl

 

One thought on “Zomerfeest verplaatst naar zondag 7-9 a.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *