Groepsactiviteiten- en reizen

Topsport For Life logo 2019 - kopie

Topsport for Life organiseert met regelmaat plezierige groepsevenementen en ook reizen waar onze gasten, al dan niet samen met de directe naasten, heel veel positieve energie opdoen en gewoon even lekker kunnen genieten! De ziekte is dan even niet het belangrijkste en we proberen er altijd iets ‘onvergetelijks’ van te maken! Ook het lotgenotencontact blijkt voor veel van onze gasten enorm waardevol te zijn. Niet alleen tijdens de activiteiten zelf, maar ook daarbuiten weten onze gasten elkaar gemakkelijk te vinden en geven zij veel steun aan elkaar.

Onze ‘onvergetelijke dagen’ bestaan uit:

– onze eigen evenementen
– activiteiten en acties van derden waar wij bij zijn en waarbij regelmatig ook geld voor Topsport for Life wordt ingezameld
– individuele dromen of wensen


Ga hier naar ons actuele Programma en meld je aan

 

De eigen activiteiten of activiteiten door anderen georganiseerd, vinden plaats in Nederland en in het buitenland en hebben verschillende thema’s waarbij het woord ‘SAMEN’ de verbindende factor is.

 

‘Samen op Reis’ Topsport for Life - Samen op Reis

Dit zijn onze groepsreizen. Komend jaar willen we een Winter- en een Summercamp organiseren. Bij deze groepsreizen zorgen wij, indien nodig, altijd voor professionele medische begeleiding, zoals artsen en verpleegkundigen.

Wij proberen onze buitenlandse reizen voor een zo breed mogelijk ‘publiek’ te organiseren. Fysieke beperkingen mogen geen spelbreker zijn en wij zoeken altijd naar oplossingen zodat iedereen het naar de zin kan hebben. Waar nodig en noodzakelijk zorgen wij voor professionele medische begeleiding en vervoer van noodzakelijke hulpmiddelen. NIETS MOET EN ALLES MAG is ons motto. Zo is er een sportief programma voor gasten die nog graag wandelen, fietsen etc. Ook voor de gasten die niet meer in staat zijn (zelfstandig) sportief bezig te zijn is er een mooi programma zodat iedereen op zijn/haar eigen manier kan genieten!
Het Wintercamp staat gepland voor februari, het Summercamp voor september.

 

‘Samen naar Topsport’
Topsport for Life - Samen naar Topsport

Sport zit in ons ‘DNA’ en dat betekent dat grote sportevenementen willen gaan bezoeken. Lag in het verleden het accent vooral op wielrennen, nu komen ook andere sporten aan bod zoals voetbal, atletiek, tennis en autosport.

 

‘Samen Cultureel’
Topsport for Life - Samen Cultureel

Sport is een belangrijke rode draad bij onze activiteiten, maar er zijn veel mensen die het leuk vinden een dag te beleven rondom kunst en cultuur, zoals een muziekconcert. Vanaf 2016 hebben wij een aantal mooie activiteiten  in het programma opgenomen.

 

 

‘Samen in Actie’
Topsport for Life - Samen in Actie

Bij dit thema organiseren wij activiteiten waarbij meestal wat meer adrenaline loskomt!  Zoals mee racen in een echte raceauto, zeilen op open water, ballonvaren of op andere manieren ‘tussen hemel en aarde’ actief zijn! Maar ook bij deze activiteiten geldt altijd het gouden motto ‘niets moet en alles mag’. Want anderen toejuichen bij deze activiteiten is net zo leuk!

 

‘Samen Zijn’
Topsport for Life - Samen Zijn

Bij deze activiteiten gaat het vooral om laagdrempelige/kleinschalige activiteiten en waarbij het bij elkaar zijn voorop staat. Gewoon een gezellige wandeling, fietstocht, terrasje, bezoek Kerstmarkt, feestdag, etc. We hebben enkele van deze activiteiten in ons programma opgenomen.

 

‘Last Minute Event’
Topsport for Life - Last Minute Events

Het komt regelmatig voor dat wij in een laat stadium vrijkaarten krijgen aangeboden voor leuke evenementen. Zoals bij voorbeeld kaarten voor ‘FC Rebellen in het theater’ en voor ‘Waar was jij in ’88’ met Hans van Breukelen en Evert ten Napel. Kaarten voor last minute- events kunnen bij ons worden besteld c.q. je kunt je hiervoor aanmelden.

Bij de ‘Last Minute Events’ is meestal geen begeleiding vanuit Topsport for Life aanwezig.

 

Activiteiten en acties door anderen georganiseerd

Topsport for Life - Acties derden

Er zijn gelukkig steeds meer activiteiten van anderen die voor ons een fondsenwervend karakter hebben. Het is geweldig wanneer we langs andere wegen geld ontvangen. Meestal zijn deze acties erg leuk en gezellig om er zelf aan mee te doen en daarom nemen wij deze activiteiten op in ons programma. Bovendien laten wij door deelname van ons eigen Team Topsport for Life meteen aan andere deelnemers zien wie wij zijn en waar we voor staan. Een goed voorbeeld hiervan is ‘Ledro4Life’.

 

Ga hier naar ons Programma voor alle evenementen

Geen velden gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *