Kom in actie

Topsport For Life logo 2019 - kopie

Topsport for Life zet zich in voor mensen met een levensbedreigende ziekte en ondersteund hen tijdens het ziekteproces en eventueel tijdens de laatste levensfase. Door middel van diverse activiteiten en de steun proberen we voor deze mensen een in alle opzichten ‘beter’ leven te geven. Door middel van deze activiteiten en ondersteuning geven we hen de kracht om door te vechten.

Help mee, kom in actie

Topsport for Life waardeert het zeer, dat u met uw bedrijf voornemens bent om een actie te organiseren ten bate van de Stichting. Door het organiseren van een eigen actie helpt u ons om activiteiten voor zieke mensen mogelijk te kunnen maken.

Ideeën voor een actie

Wellicht hebt u zelf een actie in gedachten of kunt u nog wat inspiratie gebruiken.

  • Viert uw bedrijf of één van uw medewerkers een jubileum? U kunt ervoor kiezen om dan in plaats van cadeaus een donatie voor Topsport for Life te vragen

  • Opent u binnenkort een nieuwe vestiging of een nieuw bedrijfspand? U kunt er voor kiezen om hier een actie voor Topsport for Life aan te verbinden of vraag in plaats van cadeaus een donatie voor Topsport for Life.

  • Tijdens een internationaal sportevenement een pool opgezet met uw collega’s? Doneer de opbrengst aan Topsport for Life.

  • Presenteert u binnenkort een nieuwe huisstijl, nieuwsbrief, brochure of website? Topsport for Life heeft materialen beschikbaar, zoals een aantal banners en advertenties, waarmee u onze organisatie een gezicht kan geven in uw communicatie middelen.

  • Organiseer een benefietavond met een diner en entertainment. De zitplaatsen of tafels kunt u verkopen ten bate van Topsport for Life.

  • Organiseer een loterij of veiling voor uw medewerkers en relaties. Stel hiervoor zelf producten en diensten beschikbaar en vraag dit ook aan uw relaties.

Meld uw actie aan

Topsport for Life hoort graag van tevoren welke actie u hebt uitgewerkt. Meld uw actie graag officieel aan via ons aanmeldingsformulier.

Topsport for Life neemt uw actieaanmelding vervolgens in behandeling en binnen 5 werkdagen ontvangt u een bevestiging per email met de contactgegevens van de regiovrijwilliger bij u in de buurt en alle overige benodigde informatie, evenals een basis promotiepakket met folders en posters.

Uiteraard helpen wij u, zodra de actie is aangemeld, graag om de actie vorm te geven en hebben wij diverse actiematerialen om uw actie kracht bij te zetten.

Opbrengsten van uw actie

Topsport for Life kan, vertegenwoordigd door een vrijwilliger of medewerker, een symbolische cheque in ontvangst nemen na afloop van de actie. De daadwerkelijke opbrengst kan u overmaken op onze bankrekening onder vermelding van het 5 cijferige actienummer, dat u toegewezen heeft gekregen in de bevestigingsmail.

Uw actie op de website

Evenementen, die toegankelijk zijn voor het publiek nemen wij op in onze evenementenkalender. Indien u na afloop van de actie een verslag van uw actie met een paar mooie foto’s naar ons mailt: support@topsportforlife.nl dan kunnen wij uw actie op onze website plaatsen. Op die manier inspireert u wellicht anderen om zich ook actief in te zetten voor Topsport for Life.