Wij gedenken Eveline Haegeman

Eveline Haegeman
22-10-1973 / 16-9-2023

Eindhoven, 16 september 2023 – Vandaag ontvingen wij het erg verdrietige bericht dat Eveline toch onverwacht op 49-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van de genadeloze ziekte ALS. Zij had inmiddels alle voorbereidingen getroffen voor de viering van haar 50e verjaardag op 22 oktober aanstaande, maar het mocht niet zo zijn. De ziekte waar Eveline noodgedwongen mee had leren leven, liet het haar niet toe nog 1 x het leven te vieren met al haar dierbaren.

Maandag 25 september is er in beperkte kring afscheid van haar worden genomen. Tijdens de dienst heeft onze directeur Miel in ’t Zand een In Memoriam uitgesproken. De tekst daarvan is hier op deze gedenkpagina te lezen. 

>> In Memoriam door Miel in ’t Zand

Wij wensen haar kinderen Gregory, Thierry, Laetitia en Zeno, de kleinkinderen, verdere naaste familie, Kurt, Dirk en alle andere naasten van Eveline heel erg veel sterkte met het verlies.
Eveline is niet langer hier maar zal in de harten van velen verder leven.


 Jouw condoleance

Wanneer je wilt, kun je ook een boodschap achter laten (onderaan, scrol naar beneden) zodat er voor Eveline een mooie virtuele en blijvende gedenkplek ontstaat.
Ook plaatsen wij graag een mooie foto of tekst. Deze graag mailen naar info@topsportforlife.nl, waarna wij deze op deze pagina zullen plaatsen, evt. vergezeld van het bijpassende verhaal.


Rouwkaart


Muziek 

Je hoort hier het muzieknummer ‘1 Minuut met Jou’ van Jan Smit. Eveline was groot fan van Jan en heeft in 2022 nog met onze hulp een concert van hem kunnen bezoeken in de Sportarena van Antwerpen.
(standaard wordt de muziek afgespeeld bij het openen van de gedenkpagina, je kunt eventueel de muziek uitzetten op onderstaande player).

Tekst ‘1 Minuut met Jou’

Had ik nog maar 1 minuut met jou
Waarin ik alles nog eens vragen zou
Want sinds jij er niet meer bent
Verlang ik elk moment
Naar al was het maar 1 minuut met jou

Had ik nog maar 1 minuut met jou
Waarin ik jou nog eens bedanken zou
Al had ik iets stoms gedaan, je bleef achter me staan
Had ik nog maar 1 minuut met jou

Had ik nog maar 1 minuut met jou
Om te horen wat jij denk, als ik het eventjes niet weet
Als ik twijfel over dingen zie ik jou
Die ene blik of een gebaar, onze discussies met elkaar
Was je nu toch nog maar hier, voor even maar

Dan zou ik je bestoken met van alles en nog meer
Je stevig weer omarmen, voor de allerlaatste keer
Heel even maar
Heel eventjes maarHERINNERINGEN

Eveline heeft vaker deelgenomen aan activiteiten van Topsport for Life. In 2018 heeft zij, samen met zoon Gregory, deelgenomen aan het Summercamp naar Ameland. Hiervan is een korte video gemaakt welke je ook hier kunt bekijken.
Duur: 3,5 minuten.
Stop voordat je de video start eerst het muzieknummer van Jan Smit hierboven.En hierna volgt de video die is gemaakt van het bezoek aan het concert van Jan Smit, juni 2022 Duur: 13,5 minuten.
Stop voordat je de video start eerst het muzieknummer van Jan Smit hierboven.

Eveline en zoon Gregory zijn sinds 2020 ook het gezicht van de stichting op ons brochure- en advertentiemateriaal.

Hieronder zal na de afscheidsdienst meer beeldmateriaal over Eveline worden gepubliceerd.

2 thoughts on “Wij gedenken Eveline Haegeman

 1. Lieve mama,
  Ik weet nog goed, bijna 8 jaar geleden…
  Ik kwam in uw cafe na het werk en je zei “ik moet u iets vertellen”. Daar was het dan, het verschikkelijke nieuws, ik heb A.L.S.
  Ik weet het nog goed, ik heb dagen lang geweend omdat ik schrik had om u te verliezen aan deze rotziekte. Stilletjes aan zagen we je aftakelen, eerst minder gevoel in uw handen, uw benen wouden steeds minder meewerken. En dan kwam de eerste grote schok, een rolstoel. Praten werd minder makkelijk, eten ging niet meer zo goed, en alles koste jou zoveel energie. Maar ondanks A.L.S deed je toch nog alles voor de mensen. Feestjes organiseren, benefiets, kalenders maken voor het goede doel, bloemen verkopen,… niets was jou teveel! Ik weet nog dat je zo fier was op jouw boekjes dat je zelf geschreven had.
  Ookal ging niet alles zo gemakkelijk meer, je zette je toch voor alles en iedereen 100% in. Je probeerde toch nog zoveel mogelijk van het leven te genieten. Ik weet dat je nog naar 1 ding super hard uitkeek, en dat was jouw 50ste verjaardagsfeestje. Nog 1 keer doen wat je graag deed en dat was feestjes bouwen. Je wou nog zoveel van de wereld zien maar A.L.S heeft dit van jou afgenomen.
  Ik weet dat je mij, Gregory, Laetitia en Zeno heel graag zag. Ook jouw 2 kleinkinderen zag je doodgraag. Ik weet dat het jou ongeloofelijk veel pijn deed dat je hen nooit hebt kunnen knuffelen en vastpakken. Maar ik beloof je, dat ik hen later zal vertellen wat voor een sterke vrouw je was.
  Ook wil ik graag Kurt bedanken, die de laatste 5 jaar, jou met heel veel liefde heeft verzorgd en heeft liefgehad. Ook wil ik mijn papa, Dirk bedanken, je kon hem dag en nacht opbellen, een berichtje sturen, nooit was er hem iets teveel.
  Alle mensen van W.Z.C Triamant, de verplegers en verpleegsters die zo goed voor mijn mama hebben gezorgd tot de allerlaatste moment, wil ik bedanken voor al hun inzet.
  Mama,
  Je hebt echt hard gevochten tegen een ziekte dat je nooit kon winnen. Ook al had je steeds de hoop dat ze een medicijn gingen vinden. Je hebt zo hard gestreden, maar je lichaam en geest waren op.
  Mama, Ik zal je missen en ik zal altijd van je blijven houden.
  Rust nu maar zacht.
  Kusje, Thierry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *