Word Maatschappelijk Partner

Topsport For Life logo 2019 - kopie

 

Stichting Topsport for Life heeft de ANBI-status en is CBF Erkend Goed Doel. Daardoor kun je ‘gerust geven’ aan ons. Zie ook het filmpje hieronder:

Topsport for Life zet zich in voor mensen met een levensbedreigende ziekte (veelal met een vorm van kanker of ALS, maar ook andere meer zeldzame of onbekende ziektes die het leven bedreigen zoals bijv. de Ziekte van Huntington) en hun naasten (partner en kinderen). Wij noemen deze mensen onze ‘gasten’.
Wij ondersteunen hun desgewenst tijdens het ziekteproces en/of tijdens de laatste levensfase. Door middel van diverse activiteiten, waaronder ook volledig verzorgde groepsvakantiereizen, en de mentale en praktische steun dragen wij zo bij aan een in alle opzichten ‘beter’ leven.

 

Voor onze hulp zijn wij financieel volledig afhankelijk van de steun van anderen. Wij ontvangen géén steun vanuit grote landelijke acties die voor onder andere KWF of ALS Nederland worden georganiseerd. Deze acties richten zich op het mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek. Wij richten ons echter heel bewust op de mensen die nú leven met een ernstige ziekete en voor wie het onderzoek helaas meestal te laat komt.

Wij zijn dus erg blij wanneer uw bedrijf zich als maatschappelijk partner aan Topsport for Life wil verbinden en zo een belangrijke bijdrage levert aan onze doelstelling.

Om u een idee te geven: onze hulp aan 1 zieke en zijn/haar gezin kost jaarlijks gemiddeld ongeveer €1.000. Daarvoor kunnen zij nog veel mooie herinneringen verzamelen en door ons begeleid worden in de allermoeilijkste fase van het leven.
Wanneer uw bedrijf bereid en in staat is minstens €1.000 bij te dragen kunnen we hiermee dus 1 zieke en het gezin helpen en desgewenst ook deze zieke concreet aan uw bedrijf koppelen zodat uw hulp nog tastbaarder wordt.

Topsport for Life ziet haar maatschappelijke partners als belangrijke leden van het team. U kunt met uw bijdrage (geld, producten, kennis en diensten) een cruciale rol spelen in het leven van onze gasten.

Topsport for Life biedt u als tegenprestatie een aantal concrete partnerpakketten (van ‘Koper’ tot en met ‘Platina’), maar wij investeren ook graag tijd en energie in het gezamenlijk opstellen van een partnerprogramma op maat.

Neem hiervoor contact op met ons op en vul onderstaand formulier in.

Vanaf €250 per jaar bent u al ‘Koperen’ partner van Topsport for Life. Daarnaast is het ook aantrekkelijk om bijvoorbeeld voor een eigen relatie-event gebruik te kunnen maken van onze bekende mensen uit de topsport. Voor bijvoorbeeld een clinic of presentatie. Alles is wat ons betreft daarbij bespreekbaar.

Uw bedrijf is van harte welkom en u bent al vanaf  €250 per jaar ‘maatschappelijk partner’ van Topsport for Life. Natuurlijk is uw bijdrage door onze ANBI-status aftrekbaar van de belasting. En u kunt ‘gerust geven’ aangezien wij ‘CBF Erkend goed doel’ zijn en daarmee aan de strengste eisen voor een professioneel goed doel voldoen.

 

klik hier voor alle mogelijkheden om maatschappelijk partner te worden

 

klik hier voor een actueel overzicht van alle maatschappelijke partners

 

Heeft u geen bedrijf maar wilt u ons als particulier helpen?
klik hier en word donateur 

 

 


Vul s.v.p. onderstaand formulier in wanneer u zich als maatschappelijk partner wilt aanmelden. Na ontvangst krijgt U per mail een bevestiging. Vergeet na het invullen niet om op de verzendknop te klikken.

Geen velden gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *